svētdiena, 2010. gada 7. marts

Sprints Brīvdabas muzejā

. . .

Vakar biju Berģos un aizdomājos, ka OK Mona rīkotā Lieldienu balva kādu gadu varētu tikt rīkota arī Brīvdabas muzejā. Nav jau gan tā, ka Brīvdabas muzejā orientēšanās nebūtu bijusi. Savulaik vēl atceros, kad Magnēta tradīcija bija pirmo kārtu rīkot Brīvdabas muzejā. Tāpat arī Klubu stafetes ir bijušas Brīvdabas muzejā Taču neatminos, ka tur būtu bijis kādas orientēšanās sprinta sacensības ar 1:5000 mēroga karti, ar sprinta apzīmējumiem un sprintam piedienīgiem distanču garumiem. Domāju, ka būtu interesanti.

2 komentāri :

  1. Tas jau lielākoties būtu meža sprints, taču nenoliedzami ļoti interesants. Man tur vienmēr ir ļoti paticis skriet. Cik es atceros, tad Magnētam bija tradīcija Brīvdabas muzejā rīkot tieši vasaras Magnēta noslēguma kārtu, kad tika apbalvoti sezonas laureāti, savukārt, pirmā kārta vienmēr notika Šmerlī. Vēl, kādreiz, tur ik gadu notika RSP čempionāts un Tortes meklēšanas pasākums, ko RSP orientieristi rīkoja priekš citiem pulciņiem. Lūk tā! :)

    AtbildētDzēst
  2. jaa, RSP chempji tur notika regulaari,vienu pat pamaniijos novinneet daudzus gadus atpakalj :) sprinta sac. tur buutu interesanti,jo apvidus ir skrienams(tiesa gan tagad ir salidzinosi aizaudzis ka bija agraak) un sprinta macham atbilstosh, jo tehniski nav iipashi sarezhgjiits.un to jau galu galaa var nosaukt par sava veida parku. Paulo

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...