trešdiena, 2010. gada 12. maijs

Pavasaris

. . .

"Kurzemes pavasari" noteikti vajadzētu rīkot maijā, katrā ziņā vismaz "pavasaris" maijam piedienas daudz vairāk. Šorīt rīta skrējienā sajutu, ka viss mežs smaržo pēc pavasara, mežā plaukst koku lapas, zied puķes un spīd spoža rīta saulīte. Pie karjera pat satiku divus riteņbraucējus ar dvieļiem ap kaklu - tā vien šķiet, ka viņi jau bija pamanījušies iemēģināt vēso karjera ūdeni un atklāt pavasara peldēšanas sezonu.

Pēc treniņa toties atklāju, ka 10MILĀ distances beigās sasistais celis ir nedaudz mainījis savas aprises. Ja pagājušonedēļ treniņos ik pa laikam jutu nelielas sāpes celī, un brīžiem bija sajūta, ka iekšā kaut kas ir, kas kustās līdz ar katru soli, tad šodien atklāju, ka zem sasituma ir parādījies neliels uzkalniņš, kas pildīts ar kaut ko želejveidīgu. Jācer, ka tas ar laiku uzsūksies, jo, lai arī skrienot to tikpat kā vairs nejūt, tomēr pēc skata nu abi ceļi ir visai atšķirīgi.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...