sestdiena, 2010. gada 22. maijs

Agrie rudens plāni

. . .

Šodien internetā pamanīju informāciju, ka šogad Valmieras maratons notiks 19.septembrī. Biju nedaudz pārsteigts par to, jo pērn, kad skrēju pusmaratonu, tas notika septembra pēdējā nedēļas nogalē, un nez kāpēc man šķita, ka tajā pat laikā skrējiens Valmierā ir ieplānots arī šogad, un biju jau sācis rēķināt, ka tas atkal sanāks nedēļu pirms Latvijas čempionāta orientēšanās maratonā. Bet līdz ar 19.septembra datuma paziņošanu, sanāks, ka šogad Valmieras maratons sanāks 2 nedēļas pēc LČ (orientēšanās) vidējā distancē un stafetē un 2 nedēļas pirms o-maratona, kas nozīmē, ka varētu izdoties uzskriet visos šajos pasākumos un Valmierā atkal skriet pusmaratonu, kur šogad trasi organizatori sola nedaudz līdzenāku. Izmaiņa ir arī tā, ka Valmierā pusmaratonistiem būs jāskrien tikai viens aplis pretēji divarpus apļiem, kā tas bija pērn. Jācer gan, ka tas neietekmēs skatāmību, jo, vairākas reizes skrienot cauri finiša zonai, tomēr skatītāju atbalsts jūtami palīdz.
P.S. Vienīgi Cēsīs rīkotajam skrējienam "Apkārt Cēsīm", kas būs 18.septembrī, gan Valmieras maratona rīkotāji būs noņēmuši padaudz dalībnieku un, ja skriešu Valmierā, tad pie krekla, ko saņem konkrētā gada visu trīs Cēsu skrējienu ("Cēsu pavasaris", "Jānis un Jānītis", "Apkārt Cēsīm") dalībnieki, tikt gan šogad neizdosies.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...