pirmdiena, 2008. gada 2. jūnijs

Run and test

. . .

Ir pagājis Eiropas čempionāts un līdz ar to ir beigusies arī mana darba nedēļa, jo pagājušo nedēļu pavadīju Ventspilī cītīgi palīdzot dažnedažādos darbos. Galvenais uzdevums, kāpēc vispār tiku iesaistīts šajā pasākumā, bija rakstu sagatavošana eoc2008.lv un orientesanas.lv mediju komandas sastāvā. Līdz ar iesaistīšanos orientesanas.lv esmu ticis arī pie sava autora identifikatora "renarsr", un ja nu kādreiz vēl izlemšu kaut ko uzrakstīt, tad pēc "renarsr" varēs atpazīt, ka tas esmu es.

Taču papildus mediju pienākumiem biju nodarbināts arī kā EČ distanču testētājs. Kopā ar Gati Caicu no rīta pirms mača sākuma, bet pēc punktu uzlikšanas izskrējām distances, lai pārbaudītu, vai visi punkti un punktu numuri ir savās vietās. Ja neskaita sprinta kvalifikācijas punktus, kur vienkārši bijām sadalījuši punktus uz pusēm, tad pārējos skrējienos Gatis skrēja sieviešu distaci, bet es vīriešu. Līdz ar to sanāca, ka čempionāta laikā esmu veicis visus kvalifikācijas skrējienus ar visiem farsta punktiem un visus A finālus, tāpēc ir sanākusi laba karšu nometne. Tā kā cītīgi bija arī jāpārbauda vai punkti ir pareizi novietoti pēc leģendām, tad noteikti mana leģendu uztvere ir uzlabojusies vairākkārt. Nu ir arī skaidrs, ka leģendu noskaidrošana pirms punkta paņemšanas ir ļoti nozīmīga, jo vidējā distancē bija vairāki punkti, kur atrodot īsto kalniņu, bet neesot tam īstajā pusē, punktu tā arī varēja neieraudzīt.
Brīvajā dienā arī kādu pusotru stundu nodarbojāmies ar ceļa būvniecību, kad līdzinājām grants kaudzes uz ceļa, lai dalībnieki varētu izbraukt milzu bedres. Tagad Jaunupes iedzīvotāji var būt pateicīgi, jo nu viņiem ceļš ir krietni labāks nekā tas bija pirms čempionāta.

3 komentāri :

  1. Un kā, kļūdas arī atradi?:)

    AtbildētDzēst
  2. Viss, kas tika atrasts, tika operatīvi novērsts. Vairākas distances skrējām gan divas dienas pirms pašas sacensību dienas, gan sacensību dienas rītā. Tā ka, ja arī kāda kļūda sākumā tika atrasta, čempionātam draudus tās neradīja.

    AtbildētDzēst
  3. neesi domaajis par celjinieka karjeru?

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...