sestdiena, 2008. gada 11. oktobris

Sezona praktiski galā

. . .

Līdz ar šodienas stafetes finišu šajā o-sezonā palicis viens starts o-maratonā. Varbūt arī vēl nakts čempī, bet tas jau tad būs vairāk piedzīvojuma pēc.
Pēc 4dienas garās distances nākamā nakts bija ne pārāk patīkama, jo dēļ sūrstošajām kājām, kā nākas aizmigt izdevās vien ap 3iem naktī. Laikam tomēr esmu pārāk jūtīgs uz nātrēm. Bet nu Druskininku akvaparks visas nātres no kājām noskaloja, lai gan jāatzīst, ka pēc parka apmeklējuma, ūdens "trubas" ir atstājušas pāris lielākas švīkas uz muguras; vakarā izejot uz treniņu pat pulsametra josta nedaudz traucēja.
Stafetē bijām izdomājuši, ka noteikti būtu jāpaceļas augstāk par pagājušā gada 21.vietu. Pirmajā etapā Kaspars noskrēja ļoti labi un 15.vieta ar nepilnu 2 minūšu atstarpi no pirmajiem bija gluži labs iesākums, piedevām pirmā komanda vismaz pirmajā etapā vēl iznāca aiz mums. Ģirts iznāca deviņpadsmitais, un tad nu mežā devos es, kādas 30 sekundes aiz otrās igauņu komandas.
Sākumā uz pļavas vēl igauni redzēju, bet laikam dēļ vairākām nelielām kļūdiņām nākamā reize, kad viņu ieraudzīju, bija vien īsi pirms skatītāju punkta. Uz nākamo punktu jau viņu apdzinu, tomēr tad uztaisīju kļūdu un igaunis jau atkal bija klāt. Atkal uzskrēju nedaudz ātrāk un, kad likās, ka esmu jau aizmucis, uz pirmspēdējo punktu atkal uztaisīju kļūdu "zaļajā". Nedaudz jau galvā atausa LČ scenārijs un kad punktu atradu, biju jau nospriedis, ka igaunis jau ir priekšā. Tomēr finišā viņu neredzēju un tā nu Latvijas otrā komandas šodien finišēja 17.vietā. Igaunis iznāca vien pēc 40 sekundēm. Kopumā kādas 3 minūtes kļūdās savācās, bet nu, lai būtu augstāk par 17.vietu, tad vajadzēja skriet vispār bez kļūdām un arī tad tā vien būtu kā būtu.
Šovakar vēl noslēguma parāde un bankets. Mūsu meitenes arī dosies pēc svām bronzas medaļām, jo līdzās 3.vietai komandu cīnā, viņām arī 3.vieta šodien stafetē un tad jau rīt vakarpusē beidzot atkal būšu mājās.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...