svētdiena, 2008. gada 20. aprīlis

Cerības vēl ir!

. . .

Pagājusi viena no svarīgākajām šī pavasara nedēļas nogalēm, kurā tika noskaidroti pirmie sportisti, kas maija beigās varēs piedalīties Eiropas čempionātā. Taču līdz pilnajai sastāva skaidrībai vēl jāgaida 3 nedēļas, kad būs pieveikta Baltijas čempionāta garā distance, kas arī būs pēdējā atlase.
Vidējā distance bija vienkārši šausmīga, pašai distancei jau nebija ne vainas, bet manas darbības tajā bija izcili stulbas, joprojām esmu ļoti dusmīgs uz sevi par to, ka kājas skrēja daudz ātrāk nekā galva. Kā izskatās, tad viens no iemesliem bija tas, ka kādu laiku nebiju kartē skrējis tādā ātrumā, un ja par savu ātrumu varētu ielikt 9, tad orientēšanās vairāk par 5 nez vai ir pelnījusi. Un lai arī ieņemtā 9.vieta, kopā ar junioriem 14.vieta uz visu pārējo fona nebija ļoti slikta, tomēr zinot, ko es varēju izdarīt, esmu gauži neapmierināts.
Sprintā nekas cits neatlika kā noskriet ātri un bez kļūdām. Varētu teikt, ka tas arī izdevās un maksimāli 10 sekundes tika atstātas sīkās, nedaudz arī paviršās, kļūdiņās. Jāatzīst, ka to arī atviegloja tas, ka distances plānojums bija tāds, ka īpašu ceļu variantu izvēles distancē nebija, pārsvarā viens variants un tad nu tikai skrien cik vari. Kopā 4.vieta par ko esmu apmierināts un šis rezultāts arī saglabāja arī cerības tikt komandā uz EČ.
Šīs dienas garā distance Ziemeļu 2dienās vairs nebija atlase, tomēr pirms starta tika dots uzdevums noskriet to labā tempā, kas kopumā varētu teikt arī izdevās. Kopā gan kādas 2-3 minūtes kļūdās savācās, bet distances beigu daļu praktiski visiem nebija izdevies veikt pilnīgi precīzi, un kopumā vinnēju gan šodienu, gan arī 2dienu kopvērtējumu. Te gan jāatzīst, ka vairāki sportisti, kas vakar bija man priekšā, šodien nestartēja. Tomēr lai vai kā, uzvara bija neliels mierinājums vakardienas neveiksmīgajam startam.
Tagad nu jāturpina iesāktais treniņu ziņā, jo rezultāti ir redzami, un tad nu jācer, ka pēc 3 nedēļām BČ rezultāti neizpaliks, kas tad garantētu vietu Latvijas izlasē uz EČ.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...