svētdiena, 2008. gada 13. aprīlis

Patīkamas sajūtas

. . .

Šodien bija īpaša diena. Pēc ilgiem laikiem atkal izdevās uztaisīt garo treniņu, kas galvenokārt slimošanas dēļ īsti nebija pieveikts jau kādus 2 mēnešus. Skrējienu vēl īpašāku darīja tas, ka mūsu grupiņā, ko veidoja 4 skrējēji, piedalījās kārtīgi skriešanas vecmeistari. Galu galā gandrīz 30km tika pieveikti un nu ir tāda patīkama padarīta darba sajūta, jo visa šī nedēļa pagājusi cītīgos treniņos, un vakar tika arī atklāta Latvijas Stafešu kausa sezona ar 3.vietu A2 stafetēs. Nākamnedēļ būs neliela atelpa pirms atlases sacensībām uz EČ, bet tad jau atkal ar pilnu sparu būs jādodas meža takās un jāturpina gatavošanās sezonai, kas tīri teorētiski jau ir sākusies, lai gan svarīgākās sacensības vēl diezgan patālu.
Šodienas treniņš bija īpašs arī ar to, ka manos zvēru novērojumos visu laiku bija dominējušas stirnas un tikai stirnas, taču šodien redzējām gan zaķi pār ceļu skrienam, gan arī pašās beigās vāvere uzskrēja kokā.

Skriet gājām diezgan agri, jo cerēju paspēt uz Royal Micro-O vērošanu internetā, taču no gaidītās un it kā arī solītās webTV un online rezultātiem vismaz pagaidām nav ne vēsts. Tomēr to visu atspēkoja online sekošana Londonas maratonam. Vakarā noteikti būs jāapskatās Eurosportā kā tas viss izskatījās, jo no rezultātiem var noprast, ka skrējiena beigs ir bijušas gana interesantas.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...