sestdiena, 2008. gada 26. aprīlis

Cēsu pavasaris

. . .

Šodien ar Kristapu bijām aizbraukuši uz Cēsīm - skrējiens Cēsu pavasaris. Laikapstākļi bija lieliski, un lai arī dažs sūdzējās par pat pārāk silto laiku, kā rezultātā skrienot prasījās pēc kā dzerama, tomēr man tas īpašas problēmas nesagādāja. Arī skrējiens izdevās lielisks, izdevās neatkārtot pagājušā gada skrējiena "Jānis, Jānītis" taktiku, pārķerot startu, kā rezultātā jau pēc pāris kilometriem biju izšāvies. Šodien sāku diezgan prātīgi, sākumā pa priekšu skrēja kādi 6-7 cilvēki, tad kādu pārīti apdzinu, taču tad sekoja lielais skrējiens pa kalnu lejup uz Gaujas tiltu, un par cik skriešana no kalna pagaidām nav mana stiprā puse, tad sanāca nedaudz sabremzēties, taču tālāk jau viss gāja gludi, un pamazām tika apdzīti pārējie sportisti, līdz noķēru arī pašā priekšā skrejošo. Kādu laiciņu paskrējām kopā un lai arī viņš bija spēcīgāks skrējienos lejup, taču to ar uzviju kompensēju skrienot pret kalnu. Kad distance greizās jau atpakaļ virzienā nedaudz varbūt uzkāpināju tempu un paliku viens, tā arī noskrienot līdz pašām beigām. Pēdējie 1,5km arī bija visgrūtākie visā distancē, kad bija jāskrien tikai pret kalnu, uzskrienot augšā spēki bija gandrīz galā, taču turpat bija arī finišs un izcīnīta 1.vieta ar laiku 46:55. Prieks arī par Kristapu, kuram tika 3.vieta. Tā izskatās, ka treniņi rit īstajā virzienā. Liels prieks arī par to, ka organizatori bija parūpējušies par labām balvām un balvā, tāpat kā citu grupu uzvarētāji, saņēmu Mizuno botas.
Interesanti arī tas, ka līdzīgi kā "Jānī, Jānītī" arī te nolikumā minētais distances garums īsti neatbilda patiesībai, un 14,5km vietā reāli tika pieveikti 13,5km, kas labi redzams Google Maps kartē:

View Larger Map
Savukārt distances reljefs bija šāds:

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...